lauantai 9. helmikuuta 2013

Kuvia biisien takaa

1. Let It All Go

Tämä kuva on itse asiassa toisen levyn äänityssessioista. Kuvassa silloinen äänittäjämme Mikael Tiittanen. Biisi lähti syntymään täällä, kun päässäni alkoi soida melodia viereisen studion basson pompottelun päälle.



2. Last Call
Last Call ja yllättävän monet muut Seamus-biisit ovat saaneet alkunsa, loppunsa tai muun muotonsa mökillä. Tässä tiivistä biisintekosessiotunnelmaa mökin vintiltä, missä universumi lähetti luoksemme mm. Last Callin kertosäkeen.




 3. Unperfect Day
Onko se radio? Onko se katedraalin pienoimalli? Ei, se on Jussi S:n askartelema kitaravahvistin. Tätä soitellen syntyi Unperfect Dayn riffi (mökillä sekin!). Sitä yritettiin myöhemmin äänittää ties millä vahvistimilla, mutta yhtä täydellistä soundia ei vain saatu. Niinpä levylläkin kuuluu vielä tämä sympaattinen vekotin. (Sen kaverina kuvassa Jussin rakas Kalle.)

 4. Leaning Tree
Aito ja alkuperäinen leaning tree - sekä ranta, johon on kiteytynyt kipeitä unelmia. Uskomatonta kyllä me myös tunnemme ihmisen, joka on kotoisin näiltä seuduilta ja katsellut tuotakin puuta ja rantaa paikan päältä.

5. Saviour
Hänkö meidät pelastaa?

6. Like Never Before
Like Never Before on esitetty ensi kerran livenä jo vuosia sitten Saksan reissullamme. Kuvassa bändin poikia paikallisen oluen äärellä, kuinkas muuten, sekä saksalaisisäntämme Oliver.

 7. Laura II

"We keep on playing cards with Jules and Helen..."

8. Honey, We're Way Too North
Emmekö olekin?
9. Like Soldiers Go

Like Soldiers Go on nähnyt elämänsä aikana monenlaisia muodonmuutoksia. Sitä testailtiin treeniksellä monessa vaiheessa eri rakenteilla. Kappaleen A-osa löysi hahmonsa lopulta eräällä purjehdusreissulla. Ainoa mukana ollut soitin taisi olla iPuhelimen pianosovellus. Sehän riitti. Tässä familjen Suominen soutelee purjepaatilta lähisaareen pissittämään koira Koistista, joka hienona herrana ei tietenkään veneeseen asioitaan tee. Hirmu näppärää jotenkin. Ja mitenkäs tässä näin on käynyt, että ainut, jolla on pelastusliivit, on Koistinen itse...


10. Wish It Would Rain

Saatte odottaa levyä ja kuvittaa itse. Millaisen tarinan se teille kertoo? Mitä sade teistä pesee pois?


Levy kaupoissa 15.2. Vihdoin! Kuuntelemisiin. :)

- Anna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti