lauantai 26. tammikuuta 2013

Poikien blogi

Ensimmäiset oluet


Tytöt halusivat, että Seamus alkaa pitää blogia. Kunniallisina aviomiehinä meidänkin (Jussi&Jussi) pitää luonnollisesti hoitaa osuutemme. Ajateltiin, että pehmein lasku blogikirjoittelun maailmaan on kirjoittaa sitä pubissa hyvän oluen parissa. Ilta saattaa venähtää pitkäksi, koska Jussi K. voitti joulun tienoilla darts-kisassa jokusen olutlipun lahtelaiseen ravintola Hiidenkiveen, eli Hidariin!


Äsken oli bänditreenit. Ensimmäiset treenit pitkästä aikaa. Ystävänpäivänä on levynjulkkarikeikka, ja sitä ennen pitäisi saada setti kuntoon. Kuten edellisessä blogissa kerrottiin, Jussi S. osti jenkkilän reissultaan uuden, tai itse asiassa vanhan (60-luvun alusta), kitaravahvistimen; Vox ac10:n. Se oli loisto-ostos, saundi oli suoraan sanottuna, sen enempää pröystäilemättä, jumalainen! 

Arliini (tv:stä tuttu rumpusankari) oli treeneissä ehkä vielä vähän pihalla eilisen jäljiltä. Hänellä oli kenties jäänyt jännitys päälle Uuden musiikin kilpailusta, jossa hän oli soittamassa Elina Orkonevan bändissä. He selvittivät hienosti tiensä semifinaaliin. Muistakaa äänestää ensi viikolla Elina finaaliin (myös Iina Salinia kannattaa äänestää semifinaalissa :) ).

Toiset oluet


Miltä tuntuu olla vaimon kanssa samassa bändissä? (Vasta toiset oluet ja nyt jo asiaan.) Asiassa on luonnollisesti hyviä ja huonoja puolia. Heti tässä vaiheessa täytyy (vaimoille) sanoa, että tietenkin ollaan kirkkaasti plussan puolella! Ihan muutamia huippujuttuja mainitaksemme:
  • paljon yhteistä laatuaikaa (tänäänkään illalla ei oltais oltu yhdessä, jos ei soitettais  samassa bändissä. Paitsi tietenkin nyt me Jussit istutaan täällä baarissa)
  • aina on kuski omasta takaa (varsinkin jos vaimo on raskaana tai imettää)
  • vaimo hoitaa homman:

o   keikkareissuissa kaikki tarpeellinen on pakattu mukaan
o   stylisti hoitaa tukan kuntoon
o   facebook yms. some on ajan tasalla

  • keikan jälkeen ei tarvitse kikkailla bändäreiden kanssa


Kolmannet oluet

-       
  • vaimo ei voi sanoa, että ei ikinä tehdä mitään yhdessä
  • ei itse tarvitse tehdä vaikeita päätöksiä, kuten mitä biisejä soitetaan keikalla
  • jää itselle enemmän bäkkärikaljoja (vaimot juovat vähemmän kuin perus Esat ja Niilot)






Neljännet oluet


Negatiivisten asioiden lista on lähes olematon. Ainoan ongelman muodostaa se, että keikkojen ja reenien ajaksi pitää koirat ja jälkikasvu saada hoitoon.

Viidennet oluet


Tämä asia ei taida olla vielä kaluttu loppuun, mutta joudumme nyt keskittymään oluen juontiin. Meillä on vielä 40 olutta juotavana ennen kuin baari sulkee ovensa. Jussi K. voitti tikanheitosta nimittäin 50 olutlippua.

Kippis

Jussit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti