lauantai 12. tammikuuta 2013

Kolmas kerta toden sanoo?

 "...olisihan se kova juttu, jos joku muukin kuin äiti, isi ja kaverit ostaisivat levyn..."

"Kolmas kerta toden sanoo" saattaa tällä kertaa pitää kutinsa. Ainakin toivon sitä nyt meidän bändin kohdalle. Kolmas albumimme julkaistaan helmikuun 15. päivä ja siitä on tulossa hauskaa. Ensimmäistä kertaa on sellainen kutina, että tästä saattaa joku oikeasti tykätä. Jopa me itse olemme tyytyväisiä siihen, miltä tuleva albumi kuulostaa. Ja olisihan se kova juttu, jos joku muukin kuin äiti, isi ja kaverit ostaisivat levyn ja tulisivat kenties keikoillekin.


"...hartaudella, hitaasti kypsytellen ja rakkaudella."

Kuuntelin eilen illalla läpi tulevan albumin kappaleet. Osittain muistellakseni, että mitä viimeisten kahden vuoden aikana on tullutkaan harjoiteltua ja äänitettyä. Tätä levyä on tosiaan tehty hartaudella, hitaasti kypsytellen ja rakkaudella. Niin monessa eri paikassakin on äänitetty, etten edes jaksa muistaa. Kauhean paljon ihmisiäkin on tähän tarvittu. (Kiitos kaikille!) Hiisi vieköön, kyllä tämä on kannattanut. Always/Never on mielestäni onnistunut loistavasti.

Onhan tämä nyt aikamoista hehkutusta, mutta iloitaan nyt siitäkin, että kerrankin osaan hehkuttaa. Aion ottaa kaiken irti! Ugh! - Oikeasti jännitän tuskaisena, että mitä kuuntelijat ovat mieltä.


"Alku hyvin, kaikki hyvin..."

Radio Nova sekä lahtelainen Radio Voima lisäsivät ensimmäisen singlemme soittolistoilleen viime vuoden puolella. Nyt odotetaan jännittyneinä, mitä muita soittolistauksia on luvassa...

Täältä tähän. Ensi viikolla blogia päivittävät maailmanmatkaajat Anna ja Jussi.

Anni-Maija



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti