sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kiertuekatsaus

Seamuksen kiertue on päässyt hyvään vauhtiin. Takana on kolme keikkaa sekä kaksi radiovetoa suorassa lähetyksessä. Tällä kertaa voit lukea blogistamme pienen kiertuekatsauksen.

14.2.2013 Helsinki


Päivän rupeaman alkajaisiksi Koskiset käyvät Yle Puheessa. Puhetta on Seamuksesta ja etenkin siitä, millaista on olla puolison kanssa samassa bändissä.

Soundcheck saadaan mukavasti kuntoon Bar Loosessa. Lekotteluun ei tosin ole aikaa, sillä Anna, Anni-Maija ja J-P suuntaavat Kallioon Lähiradion suoraan lähetykseen. Radion kuuntelijat kuulevat Last Callista ja Let It All Gosta akustiset versiot.

Lähiradiossa tunnelma on lämmin, suorastaan eksoottinen. Kuvan otti Hanna.

Loosessa jännitetään.


Illan keikalle tulee kuin tuleekin paljon jengiä. Kiertueen ensimmäinen keikka hoidetaan tyylikkäästi. Debyyttinsä Seamuksen livekokoonpanossa tekee Elina Orkoneva. Loistava ilta! Levy on julkaistu ja kuulijoiden palaute on positiivista.

Seamuksen levyjulkkari, Bar Loose.


19.2.2013 Helsinki


Vuorossa on akustinen keikka Arkadiankadun Levykauppa Äxässä. Kuulijoita ei ole jonoksi asti, mutta laatu korvaa määrän.

Levykauppa Äx


Äxän jälkeen päivä ei ole pulkassa, sillä nyt suuntaamme kohti Pöllölaaksoa ja Radio Novaa. Nova Stagen henkilökunta on ihastuttava. Heille lämpimät kiitokset!

Soundcheck Nova Stagella.


Tytöt käyvät haastattelussa, jonka jälkeen Last Call soitetaan akustisena versiona suorassa lähetyksessä. Kolme biisiä kuvataan. Niistä on luvassa videomateriaalia Novan sivuilla myöhemmin.

Tytöt Novalla. Anni-Maija vielä hereillä ja Anna toistaiseksi yhtenä kappaleena. Kaikki hyvin siis.


21.2.2013 Lahti


Radio Voima saa iltapäivällä kolmen aikaan vieraakseen lahtelaistuneet Koskiset. Juttua riittää ja haastattelun päätteeksi radiojuontaja lupaa tulla katsastamaan illan keikan Teerenpelissä.

Päivän aikataulut lyövät haasteensa kehiin. Soundcheckiä koko bändin voimin ei saada tehtyä, eikä sitä pääse tekemään myöskään illan aloittava Mikael Saari bändinensä. Luvassa on jonkinlaisia teknisiä vaikeuksia ja miksaajalle haasteita.

Tekniset vaikeudet jäävät onneksi toissijaisiksi, nimittäin porukkaa saapuu pilvin pimein ja tunnelma on katossa. Kiitos ihana lahtelainen yleisö sekä Mikael Saari bändeinensä!

Smile @ Teerenpeli.



Kiertue jatkuu. Seuraavat valloitettavat kaupungit ovat Hämeenlinna, Turku, Loimaa ja Tampere. Kuulemiin!


Anni-Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti